Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει εδώ»

Τις πιέσεις σε κάθε κατεύθυνση για το πλάνο αναγέννησης της ΑΕΚ συνεχίζουν οι οπαδοί. Με αφορμή διαφαινόμενες αντιδράσεις για το γήπεδο, περίπου 200 επισκέφθηκαν περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φιλαδέλφεια.

«Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει εδώ»
Κεντρικός άξονας του σχεδίου αναγέννησης της ΑΕΚ είναι η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι επειδή την δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας του Δημήτρη Μελισσανίδη να το προχωρήσει (και της σύμπραξης δυνατών οικονομικά συμπαικτών στο πλάνο του) ακολούθησαν ενδείξεις πως ενδεχομένως θα υπάρξουν πολιτικές αντιδράσεις, οι οπαδοί της άσκησαν πιέσεις και προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τις επισκέψεις τους λοιπόν στον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά και τον Σταύρο Αδαμίδη, όπου θέλησαν να εξασφαλίσουν πως δεν θα προβάλλουν εμπόδια στο σχέδιο πτώχευσης, φίλοι της ΑΕΚ έστειλαν μηνύματα και προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος (διαμέσου δημοσιεύματος της «Αυγής») έμοιαζε επιφυλακτικός στους όρους κατασκευής του γηπέδου.

Οι περίπου 200 που βρέθηκαν λοιπόν σε περίπτερο του κόμματος στη Νέα Φιλαδέλφεια συζήτησαν σε ήρεμους τόνους για το θέμα με στελέχη που βρίσκονταν εκεί. Τους ανέφεραν πως δεν συμφέρει κανέναν να δημιουργηθεί πόλος απέναντι στο εγχείρημα ανέγερσης γηπέδου.

Κι αφού τους τόνισαν ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί μικροκομματικά παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας, ξεκαθάρισαν πως δεν νοείται για τους ίδιους να μη γίνει το νέο «σπίτι» της στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: