Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μανιάτης: «Είμαστε μια οικογένεια»

Η ομοψυχία της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν εκείνη που μέτρησε τελικά στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα, κατά τον Γιάννη Μανιάτη.

Μανιάτης: «Είμαστε μια οικογένεια»
Στην ποιότητα και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας του Ολυμπιακού, που της επιτρέπουν να κατακτά τίτλους ακόμα και όταν δεν αγωνίζεται καλά όπως σήμερα, στάθηκε μετά τη λήξη του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Μανιάτης.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πήραμε το νταμπλ. Το θέλαμε πολύ. Η ομάδα δεν έδειξε καλά στοιχεία φέτος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά με την ποιότητά της και μόνο τα κατάφερε», σημείωσε αρχικά. Και συνέχισε:

«Ήμασταν πολύ αγχωμένοι, αλλά δείξαμε ψυχή ως το τέλος. Εκτός αυτού, είχαμε και τον τραυματισμό του Χοσέ (σ.σ. Χολέβας) ως το 120’. Είμαστε όμως μια ομάδα, μια οικογένεια και αυτό μέτρησε τελικά».

Αφού παραδέχθηκε λοιπόν ότι «το γκολ του Φουστέρ μας ξύπνησε γιατί μπήκαμε πολύ νωθρά στο γήπεδο», κατέληξε: «Φαίνεται πως ο Νταβίντ είναι γεννημένος για τα δύσκολα, όπως και πέρυσι που σκόραρε στο 119’. Τι να πω, να ‘ναι καλά το παιδί και συγχαρητήρια και στην ομάδα της Τρίπολης για την παρουσία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: