Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«Γλυκοκοιτάζει» Ρόις η Μπαρτσελόνα!!

Το τραγουδάκι λέει πως «οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο». Η… καψούρα όμως που φέρεται να αναβιώνει η Μπαρτσελόνα με τον Μάρκο Ρόις ίσως τον πάει στο «Καμπ Νου».

«Γλυκοκοιτάζει» Ρόις η Μπαρτσελόνα
Ένας παλιό μεταγραφικό «έρωτα» ξαναζεί η Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάρκο Ρόις με τη Ντόρτμουντ τον έχουν βάλει στο μάτι των «μπλαουγκράνα». Ή μάλλον για την ακρίβεια τον έχουν… ξαναβάλει.

Κι αυτό διότι οι σκάουτερ του συλλόγου είχαν εντοπίσει τον 24χρονο επιθετικό από την εποχή που αγωνιζόταν στην Γκλάντμπαχ. Τότε που επισκέπτονταν τα παιχνίδια της γερμανικής ομάδας για να παρακολουθούν την πορεία του βασικού μεταγραφικού τους στόχου για τη θέση του τερματοφύλακα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Με τις φετινές παρουσίες του λοιπόν -ειδικά στο Champions League- ο Ρόις άνοιξε ξανά την όρεξη της Μπαρτσελόνα. Τόσο πολύ, που να γράφεται πως έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της στη Ντόρτμουντ.

Κι αν το γεγονός πως δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του, όπως συμβαίνει με άλλους παίκτες των Βεστφαλών, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα (εξάλλου τον αγόρασαν μόλις πέρυσι τον Γενάρη), μια γενναία πρόταση ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Άλλωστε ο ίδιος ο Ρόις παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ ως λάτρης του ισπανικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα της Μπαρτσελόνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: