Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Δεν ανανεώνει ο Ρονάλντο, εφόσον…!!

Τον πλήρη έλεγχο των δικαιωμάτων που αφορούν την εικόνα του θέλει να έχει ο Ρονάλντο, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να πετάξει για άλλες πολιτείες ή να επιστρέψει σε γνώριμα μέρη (Μαν. Γιουνάιτεντ)!

Δεν ανανεώνει ο Ρονάλντο, εφόσον…
Δύο χρόνια θα συνεχίσει να φοράει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου δεν εκπληρώσει τα όσα αξιώνει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο διεθνής άσος παρουσιάζεται πρόθυμος να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι του 2015, όταν και λήγει η συνεργασία των δύο πλευρών, εάν οι «μερένχες» του εξασφαλίσουν τα έσοδα από τα δικαιώματα της δημόσιας εικόνας.

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, θεωρεί προτεραιότητα την παραμονή του Ρονάλντο, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά για να πάει με άλλον αέρα στις επικείμενες εκλογές του συλλόγου.

Το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ από την αρχή της σεζόν, όταν ο Πορτογάλος είχε δηλώσει «δυστυχισμένος» στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο μάνατζέρ του, Ζόρχε Μέντες, έχει ενημερώσει τους Μαδριλένους πως ο 28χρονος παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ήταν καλό να δεχθούν την πρόταση των 60 εκατ. λιρών και τον Νάνι ως αντάλλαγμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: