Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Βρεθήκανε και τα είπανε...!!

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση όλων των προπονητών των τμημάτων του Άρη... Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας του ΑΡΗ με τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ με βασικό θέμα την προώθηση ποδοσφαιριστών τόσο από την ομάδα Κ-20 όσο και από την Κ-17, καθώς και την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους.
Παραβρέθηκαν ο Σούλης Παπαδόπουλος και ο άμεσος συνεργάτης του, Τάσος Θέος, όπως επίσης ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, Δημήτρης Μπουγιουκλής και ο προπονητής της ομάδας Κ-20, Νίκος Πασιαλής. Στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο τεχνικός σύμβουλος, Κυριάκος Μπιμπισίδης.        

Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ήταν η πραγματοποίηση ενός ακόμη διπλού προπονητικού χαρακτήρα με μια μικτή ομάδα των τμημάτων υποδομής, αποτελούμενη από παίκτες της Κ-20 και της Κ-17, το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, προκειμένου ο Σούλης Παπαδόπουλος να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη πριν κάνει τις τελικές του εισηγήσεις μετά τις 25 Μαϊου.

Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: