Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Αυτή και αν ήταν ανατροπή!

Αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ η Ζούλτε- Βάρεγκεμ κατάφερε να επικρατήσει της Λόκερεν με σκορ 3-2 επιστρέφοντας έτσι στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά.

Αυτή και αν ήταν ανατροπή
Σπουδαία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από σπουδαία ανατροπή κατάφερε να πάρει επί της Λόκερεν η Ζούλτε- Βάρεγκεμ με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ για το βελγικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Γκαλίτσιου (που έπαιξε και τα 90’) ήταν εκείνη που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 31’ με τον Μάριτς. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 41’ με τον Χαρμπάουι.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι, η… αντεπίθεση για τη Ζούλτε- Βάρεγκεμ ξεκίνησε με τον Ντε Φάου στο 55’, ο οποίος έκανε το 2-1. Το παιχνίδι στα ίσα έφερε για ο Μαλάντα στο 72’, ενώ η μεγάλη ανατροπή για το σύνολο του Φράνκι Ντούρι ολοκλήρωσε στο 75’ ο Ντε Φάου.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ζούλτε- Βάρεγκεμ επέστεψε στην κορυφή έχοντας 43 βαθμούς, αλλά και έναν αγώνα παραπάνω από τις Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ που έχουν 42 και 40 βαθμούς αντίστοιχα.

Βαθμολογία:

1.Ζούλτε- Βάρεγκεμ 43
2.Άντερλεχτ 42
3.Κλαμπ Μπριζ 40
4.Γκενκ 39
5.Σταντάρ Λιέγης 38
6.Λόκερεν 31 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: