Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Πιστός στη Φιορεντίνα ο Μοντέλα!!

Την πρόθεσή του να παραμείνει στον πάγκο της Φιορεντίνα και την επόμενη σεζόν εξέφρασε, μέσω δηλώσεών του ο Βιτσέντζο Μοντέλα.

Πιστός στη Φιορεντίνα ο Μοντέλα
Στο «τιμόνι» της Φιορεντίνα θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Βιτσέντζο Μοντέλα, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του.

Ο Ιταλός τεχνικός φέτος έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή σεζόν με τους «βιόλα», αφού τους έχει οδηγήσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας δύο πριν αγωνιστικές πριν από το τέλος της Serie A.

Μάλιστα, σε περίπτωση που η Φιορεντίνα κάνει το απόλυτο στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και εφόσον η Μίλαν «στραβοπατήσει» σε αυτά, τότε ο σύλλογος της Τοσκάνης έχει πιθανότητες να πάρει ακόμη και το «εισιτήριο» που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό, όμως, μόνο εύκολο δεν είναι αφού η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τέσσερις βαθμοί δύο «στροφές» πριν το φινάλε.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα το μέλλον μου να βρίσκεται μακριά από τη Φιορεντίνα», είπε αρχικά ο Μοντέλα για να συμπληρώσει στην συνέχεια: «Η Μίλαν έχει ακόμη να κερδίσει τα παιχνίδια που της απομένουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καθήκον μας μέχρι το τέλος, ώστε να βγούμε εμείς στο Τσάμπιονς Λιγκ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: