Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μεσίνα: «Για την αξιοπρέπειά μας»

Στην ψυχολογική κατάσταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενόψει του «μικρού» τελικού της Ευρωλίγκας απέναντι στη Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Ετορε Μεσίνα.

Μεσίνα: «Για την αξιοπρέπειά μας»
Ο τεχνικός των Ρώσων τόνισε πως αποτελεί μάθημα για τον ίδιο το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα παλέψει για την τρίτη θέση της Ευρωλίγκας ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα σε συνδυασμό με τον περσινό χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό.


«Θα παίξω πρώτη φορά για την τρίτη θέση. Πρέπει να υποφέρεις και να μαθαίνεις στη ζωή. Μαθαίνω πολλά... σήμερα κι αύριο. Το πιο δύσκολο θα είναι να ανακάμψουμε ύστερα από την ήττα στον ημιτελικό, πιο πολύ ψυχολογικά», δήλωσε αρχικά ο Μεσίνα και συμπλήρωσε:

«Οι περισσότεροι το έζησαν και στον περσινό τελικό. Είναι δύσκολο να δουλεύεις όλο τον χρόνο για να βρεθείς ουσιαστικά στην ίδια κατάσταση με πέρσι κι ακόμα χειρότερα. Μιλήσαμε γι' αυτό, είδαμε βίντεο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα σε τι κατάσταση θα είμαστε όταν βγούμε στο παρκέ. Πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι για εμάς, για την ομάδα, τους φιλάθλους και τις οικογένειες μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε εκεί έξω, για την αξιοπρέπειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: