Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Θεοδωρίδης: «Μην ξανακούσω κιχ για τον Μαρινάκη»

Κανένα παράπονο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν πρέπει να έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Θεοδωρίδης: «Μην ξανακούσω κιχ για τον Μαρινάκη»
Μόνο ανικανοποίητοι δεν πρέπει να είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού σχετικά με τα όσα έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ομάδα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια και στο επιτελείο της ομάδας και να υπογραμμίσει πως η ομάδα του Πειραιά είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OTE TV o Σάββας Θεοδωρίδης:

«Είναι ο 34ος τίτλος που παίρνω. Επί εποχής μου κάναμε 3 συνεχόμενα νταμπλ, κι όταν κάνεις τρία συνεχόμενα νταμπλ, το κρατάς το Κύπελλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, του αφιερώνω και αυτόν τον τίτλο, του παίκτες και όλο το εργατικό προσωπικό που εργάζεται στου Ρέντη και στην Πλατεία Αλεξάνδρας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει για το ποδόσφαιρο. Χάρηκα πάρα πολύ που πέρασαν πρώτοι για την απονομή των μεταλλίων. Πήραμε το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, πήραμε το Κύπελλο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βαστήξουμε τους παίκτες τόσο καιρό, στην αυτοσυγκεντρωση τους. Μια ομάδα αποπροσανατολίζεται όταν παίρνει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, να έχει συνοχή. Κρατήσαμε την ομάδα σε σωστά πλαίσια, ο Αστέρας έχει να δώσει και το μπαράζ τώρα που είναι σημαντικό, πέρασαν δεκαπέντε μέρες για να γίνει το Κύπελλο. Κρατήσαμε την ομάδα σε σωστά πλαίσια, ο πρόεδρος πρόσφερε τα μέγιστα, το τονίζω πάντοτε. Δε θέλω να ξανακούσω τίποτα, ούτε ένα "κιχ" στις δύσκολες μέρες που ζούμε, γιατί δεύτερος Μαρινάκης δε θα ξαναβρεθεί στον Ολυμπιακό, μετά το Σωκράτη Κόκκαλη. Πρέπει να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Εύχομαι και του χρόνου να ξανακατακτήσουμε το νταμπλ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: