Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τσιώλης: «Μας ζήτησαν συγγνώμη οι διαιτητές»

Οι διαιτητές ζήτησαν συγγνώμη για τα λάθη τους από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης μετά το φινάλε του τελικού Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τσιώλης: «Μας ζήτησαν συγγνώμη οι διαιτητές»
Άβολα και περίεργα αισθάνθηκε ο Σάκης Τσιώλης, βλέποντας τους διαιτητές να ζητούν συγγνώμη από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης μετά το φινάλε του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναφορικά με τα λάθη που έγιναν, ο προπονητής των Αρκάδων τα χαρακτήρισε «ανθρώπινα», ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει καιρός για… κλάματα, καθώς ακολουθούν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε Σάκης Τσιώλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο:

Για την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου: «Για πρώτη φορά έφτασε η ομάδα στον τελικό και πιστεύαμε πως θα μπορούσε το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα. Να πάρουμε το Κύπελλο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Κρατάμε την απόδοση, την εμπειρία και τη στιγμή που ο κόσμος με τους ιδιοκτήτες έγιναν ένα. Η ομάδα είχε πραγματικούς φιλάθλους στην κερκίδα σήμερα και αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τις μεγάλες ομάδες».

Για την άρνηση του διαιτητή Γιάχου να καταλογίσει το πέναλτι υπέρ των Αρκάδων στη φάση με το χέρι του Μανιάτη: «Πράγματι, θα μπορούμε αυτή τη φάση να ήταν αποβολή και πέναλτι. Όμως, θα πρέπει να μην σταθούμε σε αυτό. Δεν μπορούμε να κλάψουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ. Δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ και να κοιτάξουμε την αυριανή μέρα».

Για τη «συγγνώμη» των διαιτητών στους ανθρώπους του Αστέρα μετά το ματς: «Είναι ανθρώπινες στιγμές. Μπορεί να αισθανόμαστε πίκρα και οργή για αυτά που γίνονται, αλλά να μην ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι. Βλέποντας την εικόνα με τους διαιτητές να έρχονται και να μας ζητούν συγγνώμη, αισθάνθηκα άβολα και περίεργα. Όσοι παρακολούθησαν τα είδαν όλα. Εμείς θα πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Άλλοι θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτά. Μας έκανε κακό η συγκεκριμένη φάση, γιατί χάσαμε από το παιχνίδι μας από αυτή την ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: