Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Σαρρής: «Γίνονται λάθη, θα κρίνουν οι επιτροπές»

Απέφυγε να πάρει θέση για την διαιτησία του Γιάχου μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Σαρρής: «Γίνονται λάθη, θα κρίνουν οι επιτροπές»
Η φάση με το χέρι του Μανιάτη, που ήταν η αφορμή για τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης, δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Γιώργου Σαρρή, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τον τελικό του Ολυμπιακού με τον Αστέρα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, συμπλήρωσε: «Λάθη γίνονται και υπάρχουν οι αρμόδιες επιτροπές για να κρίνουν. Στο οργανωτικό κομμάτι όμως πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά».

Σημειώνεται, ωστόσο, αναφορικά με την φάση που ο Γιάχος κακώς δεν καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του Αστέρα, ότι όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ, ο διαιτητής δεν είχε ξεκάθαρη άποψη και ρώτησε τον βοηθό του, τον Τριτσώνη που του είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι στην φάση.

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια τον τίτλο, απάντησε: «Όποιος και να το έπαιρνε, δίκαια θα το έπαιρνε…»

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Σαρρής ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν στο τέλος με τις συμπλοκές των παικτών και είπε: «Όπως περνάει κρίση η Ελλάδα, περνάει και το ποδόσφαιρο. Τα προβλήματα του χώρου δεν λύνονται μονομερώς. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να εξαλείψουμε το φαινόμενο αυτό».

Τέλος, αναφορικά με τον Φερνάντο Σάντος και την Εθνική, είπε: «Είμαστε σε συζήτηση με τον κ. Σάντος για ανανέωση της συνεργασίας μας για άλλα δύο χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: