Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Δεν συμβιβάζεται ο Βαλβέρδε!!

Την έξοδο της Βαλένθια στο Champions League της επόμενης σεζόν έθεσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να κερδίσουν τα τέσσερα τελευταία ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Δεν συμβιβάζεται ο Βαλβέρδε
Το απόλυτο των νικών μέχρι τη λήξη της Primera Division ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της Βαλένθια ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στη Marca.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι «νυχτερίδες» έχουν ως στόχο την συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν και δεν πρέπει να έχουν καμία απώλεια στους τελευταίους τέσσερις αγώνες που απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

«Θέλουμε να εξασφαλίσουμε στο Champions League της επόμενης σεζόν και δεν μπορούμε να αποτύχουμε. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο για λάθος. Αντιμετωπίζουμε τη Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία παίζει με επιθετικό στιλ, αποτελεσματικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για εμάς», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Από την αρχή που ανέλαβα την ομάδα πίστευα ότι είχαμε την ευκαιρία να ανέβουμε στη βαθμολογία και να παίξουμε στην Ευρώπη. Είμαι πλέον ένα σύνολο και καταφέραμε να έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των άλλων ομάδων που παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη».

Η Βαλένθια βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από την Σοσιεδάδ, και στους αγώνες που απομένουν θα αντιμετωπίσει τις Ράγιο Βαγεκάνο (εκτός), Χετάφε (εκτός), Γρανάδα (εκτός) και Σεβίλλη (εκτός).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: