Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Υπό το βλέμμα του Μάντζιου!!

Με τον νέο τεχνικό, Άκη Μάντζιο στην εξέδρα, ο Πανθρακικός επικράτησε 4-2 του Οδυσσέα Κορδελιού σε φιλική αναμέτρηση.

Υπό το βλέμμα του Μάντζιου
Την φιλική νίκη με 4-2 πήρε ο Πανθρακικός κόντρα στον Οδυσσέα Κορδελιού. Ο νέος τεχνικός των Θρακιωτών, Άκης Μάντζιος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τις προσπάθειες των νέων του παικτών από την εξέδρα, όπου πήρε και μια πρώτη γεύση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Λαμπάκη. Οι «πράσινοι» έφεραν το ματς στα ίσα με τον Γωνιάδη στο 12’, καθώς η μπάλα του στρώθηκε μετά από δοκάρι σε σουτ του Καθάριος.

Ο Πανθρακικός πήρε προβάδισμα 12 λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γωνιάδη, ενώ ο Μίνγκας έγραψε το 3-1 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Στο 80’ ο Βασιλακάκης σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Αρμάτο με ωραίο πλασέ.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μελίσσης, Μακρυδημήτρης, Μιχαλόπουλος, Καθάριος, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χόεφραντ. Έπαιξαν ακόμη οι: Πόπτσης, Ντιόγκο, Σκλιοπίδης, Κάσελαν, Τζάνης, Αλεϊχο, Μαμούτ, Μουστάκας και Βασιλακάκης.

Οδυσσέας Κορδελιού: Μπογδάνος, Τσομπάνος, Παπαργυρίου, Νικολαίδης, Λαμπάκης, Γκοτβάρας, Σάλιβαν, Σαβαϊδης, Αλμπάνης, Φραγκάκης, Αχαλινόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι Καρατζάς, Καρράς, Υψηλός, Φαρμάκης, Σαλακίδης, Σεμερτζής, Γίδαρος, Χατζηελευθερίου, Αρμάτο, Μακρής, Γιαννιώτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: