Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Πεδουλάκης: «Να ενσωματωθεί στην ομάδα ο Κάρι»

Στην όσο το δυνατόν ταχύτερη προσαρμογή του Ραμέλ Κάρι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την εκτός έδρας επικράτηση (80-71) απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Πεδουλάκης: «Να ενσωματωθεί  στην ομάδα ο Κάρι»
«Σκοπός είναι να ενσωματωθεί στην ομάδα. Τον ξέρουμε ως παίκτη, έχει εμπειρία, ενώ το ταλέντο του είναι γνωστό», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Παναθηναϊκού για το νέο απόκτημα της ομάδας του.


Για το ματς: «Το πιο σημαντικό από τη σημερινή αναμέτρηση είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που είναι πάντα κοντά μας και εννοείται τον κόσμο της Πάτρας που συνέβαλλε στο να δημιουργηθεί αυτή η ατμόσφαιρα. Το μπάσκετ είναι θέαμα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Συγχαρητήρια σε όλους! Σε ότι αφορά τον αγώνα, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πίεση, προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα κι εμείς και ο Απόλλωνας σε πρόσωπα και δοκιμές. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να είμαστε καλοί αμυντικά και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Στόχος είναι να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια και να μην βγούμε εκτός ρυθμού. Η πορεία του Απόλλωνα ήταν επιτυχημένη, όταν είσαι ομάδα της Α1, σημαντικό είναι ακριβώς το να είσαι ομάδα. Να περνάς τις δυσκολίες, τις δύσκολες στιγμές όντας όλοι ο ένας δίπλα στον άλλον, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Ο Απόλλωνας εκπέμπει υγεία. Συγχαρητήρια σε όλους!»,


Όσον αφορά για τον τελικό της Ευρωλίγκας:
«Το θετικό είναι πως το ελληνικό μπάσκετ για άλλη μια χρονιά τα πήγε καλά, παρά τα προβλήματα που έχει έξω από τις γραμμές του γηπέδου και καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικό. Προγνωστικά δεν υπάρχουν. Ιδιαίτερα για όσους έχουν κάνει πρωταθλητισμό, καταλαβαίνουν πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να παίξουν ρόλο για τον νικητή. Αν δούμε τι έγινε πέρσι στον τελικό, τότε μπορεί να καταλάβει κανείς πως δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά».


Ο Γιόνας Ματσιούλις δήλωσε:
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Απόλλωνας έδωσε μια καλή μάχη. Κάποιες επιλογές για εμάς ήταν καλές στην άμυνα και την επίθεση, κάποιες άλλες όχι. Είμαι ευχαριστημένος που νικήσαμε και εύχομαι καλή τύχη στον Απόλλωνα για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: