Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μάρκοβιτς: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη»

Στη στήριξη του κόσμου του ΚΑΟΔ στάθηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ώστε να καταφέρει η δραμινή ομάδα να παραμείνει και φέτος στην Α1, μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού.

Μάρκοβιτς: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη»
Ο Βόσνιος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, θεωρώντας δίκαιη την παραμονή του στην κατηγορία. Πιστεύει πως το τελευταίο δίμηνο η ομάδα είχε την απαιτούμενη «υγεία» και πίστη για να έρθουν οι έξι νίκες στους εφτά τελευταίους αγώνες.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, συγχαρητήρια στην Ελευσίνα, τον κόουτς της και όλο το τιμ που δουλεύει γύρω από αυτόν, γιατί όταν ήρθα στην Ελλάδα από παντού άκουγα ότι η Ελευσίνα είναι το πρώτο φαβορί για να πέσει στην Α2. Αυτοί, όμως, στα τελευταία ματς έκαναν μεγάλες νίκες και δίκαια έμειναν στην κατηγορία.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη που έδειξε σε όλη τη διάρκεια που ήμουνα εδώ, καθώς και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν, τουλάχιστον το διάστημα που εγώ ήμουνα εδώ. Οι έξι νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια δεν είναι μόνο αποτέλεσμα ότι παίκτες και προπονητές δουλέψαμε πολύ καλά αλλά και της ‘υγείας’ που έχει αυτή η ομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε χωρίς πίεση σε πολύ καλές συνθήκες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τέλος, ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλο τον κόσμο της Δράμας και όχι μόνο τους φιλάθλους μας για τη φιλοξενία που μου προσέφερε σε αυτή την πόλη, όπου από την πρώτη μέρα ένιωσα σαν το σπίτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: