Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«Αν δεν πτωχεύσει η ΑΕΚ, θα μας βλέπετε… παντού»

Μήνυμα χωρίς περιθώριο… παρερμηνείας σχετικά με την επόμενη μέρα της ΑΕΚ έστειλαν οι οργανωμένοι. Με ανακοίνωσή της, η ORIGINAL τίθεται αντιμέτωπη με όποιον προωθεί άλλη λύση πέραν της πτώχευσης

«Αν δεν πτωχεύσει η ΑΕΚ, θα μας βλέπετε… παντού»
Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης της Τρίτης που θα κρίνει (ή μάλλον θα δρομολογήσει οριστικά) το «αύριο» της ΑΕΚ, οι οργανωμένοι οπαδοί της ξεκαθάρισαν και επισήμως τη θέση τους.

Μετά τις επισκέψεις μελών της λοιπόν στον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά, Βασίλη Σίμο (όπου τον άκουσαν να τονίζει ότι ο εντολέας του δεν σκοπεύει να αντιτεθεί στην πρωτοβουλία Μελισσανίδη), αλλά και στον Σταύρο Αδαμίδη (που παρουσιάστηκε επίσης διατεθειμένος να συνταχθεί), η ORIGINAL έστειλε σαφές μήνυμα και σε όποιον άλλο προωθεί διαφορετική λύση πέραν της πτώχευσης και του restart από τη Γ’ Εθνική.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της αναφέρει

«Επειδή πολλά περίεργα ακούγονται για Β’ Εθνική με εκχωρήσεις χρέους κλπ, ούτε να σας περνάει από το μυαλό τέτοια περίπτωση.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκτός από την πτώχευση, θα μας βλέπετε κάθε μέρα μπροστά σας, στα σπίτια σας, στις επιχειρήσεις σας και στις διακοπές σας.

Ραντεβού την Τρίτη στη Γενική Συνέλευση.

ORIGINAL 21»

Δεν υπάρχουν σχόλια: