Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Συλλήψεις για ναρκωτικά και βεγγαλικά στο ΟΑΚΑ!!

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία επισημαίνει πως στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα υπήρξαν 16 συλλήψεις για ναρκωτικά, βεγγαλικά και άλλες παραβάσεις.  
Μπορεί στο ΟΑΚΑ και στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης να μην υπήρξαν επεισόδια στις εξέδρες, ωστόσο η Αστυνομία όπως ενημέρωσε και με επίσημη ανακοίνωση, προχώρησε σε 16 συλλήψεις. Συλλήψεις που είχαν να κάνουν με ναρκωτικά, βεγγαλικά, ενώ υπήρξε και μία λόγω καταδικαστικής απόφασης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Από τις αστυνομικές δυνάμεις, πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη χθες (11-5-2013) το βράδυ στο Ο.Α.Κ.Α. συνελήφθησαν συνολικά δεκαέξι (16) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Επτά (7) άτομα ( εκ των οποίων οι -5- ανήλικοι) για κατοχή φωτοβολίδων, βεγγαλικών, καπνογόνων.
τέσσερα (4) άτομα για παράβαση του Νόμου «περί προϋποθέσεων λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προσόντων και υποχρεώσεων του προσωπικού αυτών».
δύο (2) άτομα για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.
δύο (2) άτομα για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.
Ένα (1) άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι ανήλικοι με εντολή του κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων αφέθησαν ελεύθεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: