Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Δοκιμών συνέχεια!!

Συνέχισε τις δοκιμές εν όψει Ατρόμητου ο Γιώργος Γεωργιάδης. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σίλντενφελντ. Συμπτώματα ίωσης παρουσίασε ο Έτο.

Δοκιμών συνέχεια
Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Ατρόμητο.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

"Το πρόγραμμα, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ξεκίνησε μα ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, με πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο 6 εναντίων 4, με την ομάδα με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να πρέπει να κυκλοφορεί χωρίς να χάσει τη μπάλα και τους αντιπάλους να τη διεκδικούν για να μπορέσουν να σκοράρουν.

Η προπόνηση συνεχίστηκε με διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο, με συγκεκριμένες οδηγίες τακτικής συμπεριφοράς από τον Γιώργο Γεωργιάδη και ολοκληρώθηκε με ελεύθερο παιχνίδι σε μικρό γήπεδο των “μεγάλων” εναντίον των “μικρών”.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ προληπτικά προφυλάχθηκαν από το πρώτο μέρος της προπόνησης οι Schildenfeld και Etto, ο τελευταίος γιατί χθες εμφάνισε πυρετό λόγω ίωσης. Και οι δυο ενσωματώθηκαν στο κομμάτι της προπόνησης που αφορούσε την τακτική. Κωνσταντινίδης και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα (10:00)".

Δεν υπάρχουν σχόλια: