Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

27 χιλιάδες tweets σε δύο ώρες!!

Μακρά συνομιλία μέσω Twitter είχε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με οπαδούς της ομάδας, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

27 χιλιάδες tweets σε δύο ώρες
Οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αποκτούν ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, οι οποίοι τις χρησιμοποιούν για να γνωστοποιήσουν τις απόψεις, τις σκέψεις, αλλά και τους στόχους τους. Ένας από τους… καινούργιους οπαδούς του Twitter είναι ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος, μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ράφα Μπενίτεθ μέσω της συγκεκριμένης σελίδας, φρόντισε να ενημερώσει τους οπαδούς της ομάδας του, «συνομιλώντας» μαζί τους μέσω διαδικτύου. Στη συνομιλία αυτή μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Νάπολι.

Για την πρόσληψη του Μπενίτεθ, είπε:
«Μίλησα με περισσότερους από 10 προπονητές, αλλά ο Μπενίτεθ ήταν αυτός που με έπεισε περισσότερο. Τον επέλεξα γιατί έχει κερδίσει πολλούς τίτλους με τις ομάδες στις οποίες εργάστηκε, αλλά και γιατί είναι… μονογαμικός, από τη στιγμή που έμεινε τόσα χρόνια στη Λίβερπουλ».

Για τον Βάλτερ Ματζάρι:
«Πριν από δύο χρόνια κατάλαβα πως θα έφευγε. Γιατί δεν τον απέλυσα τότε; Γιατί δεν μπορείς να διώξεις έναν ικανό και εργατικό προπονητή».

Για το… φλέγον ζήτημα της μεταγραφής του Έντινσον Καβάνι:
«Ο Καβάνι παραχωρείται με 63 εκατ. ευρώ. Οι προτάσεις που έχουν φτάσει μέχρι σήμερα είναι πολύ χαμηλές και δεν πλησιάζουν το παραπάνω ποσό. Και στον Μπενίτεθ αρέσει περισσότερο από ό, τι ο Τόρες, οπότε…»

Για τον Μάρεκ Χάμσικ:
«Ο Μάρεκ κατάλαβε πως η καλύτερη θάλασσα στον κόσμο βρίσκεται στη Νάπολι και σε αυτή θέλει να κολυμπάει για χρόνια ακόμα».

Ο Ντε Λαουρέντις ανάφερε, ακόμα, πως όνειρό του είναι να εγκαινιαστεί το επίσημο κανάλι της Νάπολι εντός της χρονιάς, πως σκοπεύει να προχωρήσει σε «λίφτινγκ» του Σαν Πάολο, αφού θέλει να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί ως έδρα, ενώ έκανε αναφορά στους στόχους της ομάδας, που παραμένουν υψηλοί. «Εννοείται πως η Νάπολι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αλλά οι τίτλοι δεν έρχονται με μία μεταγραφή. Απαιτείται αγάπη για τη φανέλα, τύχη και βοήθεια από εσάς, τους οπαδούς, μαζί με την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και το όραμα των ανθρώπων που εργάζονται στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως στις δύο ώρες παρουσίας του Ντε Λαουρέντις στο Twitter, έφτασαν περισσότερα από 27 χιλ. μηνύματα! «Ζητώ συγγνώμη επειδή δεν κατάφερα να απαντήσω σε όλους. Αν και κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: