Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας»!

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά και πικραμένος από την ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Σφαιρόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας»
Τον χαρακτήρα που έχει ως ομάδα ο Πανιώνιος έδειξε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια, ωστόσο, του άφησε μία πικρία η τελευταία χαμένη επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

«Μετά τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, που δεν δείξαμε καλό πρόσωπο ήταν σημαντικό για εμάς ότι σήμερα δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που είχαμε παρουσιάσει όλη τη χρονιά. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας και αυτόν δείξαμε σήμερα. Από τη μία είμαστε ικανοποιημένοι που δείξαμε αυτό το πρόσωπο από την άλλη έχουμε μια πικρία για την τελευταία επίθεση, καθώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα για εμάς ήταν μια εμφάνιση που τη θέλαμε πολύ και για ψυχολογικούς λόγους μετά τα δύο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως γιατί δεν είχαμε παίξει καλά σε αυτούς τους αγώνες. Θέλαμε να επανέλθουμε εκεί που βρισκόμασταν όλη τη χρονιά. Ξεκινήσαμε αρκετά συγκεντρωμένοι, πήραμε μια διαφορά, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα επιθετικά ριμπάουντ, πήρε 11 στο πρώτο ημίχρονο και αυτός ήταν ο λόγος που δεχθήκαμε εύκολους πόντους. Από την άμυνά μας κρατήσαμε χαμηλά το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ανοίξει το ρυθμό, πήρε μια σεβαστή διαφορά, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και μειώσαμε στους δύο πόντους. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ξεχνάμε αυτή τη σειρά και συγκεντρωνόμαστε στη συνέχεια για τους αγώνες με το Ρέθυμνο και την τρίτη θέση», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το πόσο δύσκολο είναι να βρουν κίνητρο οι παίκτες του για έναν μικρό τελικό που δεν έχει αντίκρυσμα ουσιαστικά, ο Σφαιρόπουλος δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο! Ειδικά όταν έχεις κατακτήσει την Τρίτη θέση μετά από 10 μήνες και ρεκόρ 20-6. Μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε μικρό τελικό. Αφού είμαστε υποχρεωμένοι όμως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θα προσπαθήσουμε… Ακόμη και στους ημιτελικούς ήταν δύσκολα, γιατί κι εμείς, όπως και το Ρέθυμνο αντίστοιχα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δυνατές ομάδες και πρέπει να δίνεις κίνητρο στους παίκτες».

Επιπλέον ο παίκτης του Πανιωνίου Μάριος Μπατής είπε: «Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας στους προηγούμενους αγώνες βάσει της εικόνας που είχαμε δώσει όλη τη χρονιά. Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ήμασταν διαφορετικοί είχαμε και τη βοήθεια του κόσμου μας και το παιχνίδι έφτασε να κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε λυπημένοι που χάσαμε σήμερα, αλλά από αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε το Ρέθυμνο και την Τρίτη θέση. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στους τελικούς του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: