Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πάει ΗΠΑ ο Μπεναγιούν!!

Στις ΗΠΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόσι Μπεναγιούν, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο. Ο Ισραηλινός αγωνιζόταν στην Αγγλία τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Πάει ΗΠΑ ο Μπεναγιούν
Θεωρείται – και ίσως είναι – ο καλύτερος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Χάποελ Μπεέρ Σεβά, συνεχίζοντας στη Μακάμπι Χάιφα, όπου άρχισε να κάνει… όνομα στον διεθνή χώρο. Το 2002, σε ηλικία 22 ετών, μετακόμισε στην Ισπανία, για να φορέσει τη φανέλα της Ράσινγκ Σανταντέρ. Τρία χρόνια μετά πέρασε τη Μάγχη και μεταγράφηκε στην Γουέστ Χαμ. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Γιόσι Μπεναγιούν υπερασπίστηκε με επιτυχία τα χρώματα της Λίβερπουλ και της Τσέλσι, πριν κάνει ακόμα ένα πέρασμα από τα «σφυριά», αλλά και την Άρσεναλ. Μετά από οκτώ συναπτά έτη, η πορεία του Ισραηλινού στην Αγγλία ολοκληρώνεται, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο.

«Αυτή ήταν η τελευταία μου σεζόν στην Αγγλία. Ήρθε ο καιρός να αποχωρήσω από το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζομαι τα τελευταία χρόνια και με έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Νιώθω παράξενα, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα κάνω μια νέα αρχή στην καριέρα μου», τόνισε ο Ισραηλινός ακραίος μέσος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μπεναγιούν, πρόθεσή του είναι να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να αγωνιστεί σε ομάδα των ΗΠΑ. «Επόμενος σταθμός στην καριέρα μου είναι οι ΗΠΑ. Έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, ακόμα. Συνεπώς, το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ο προορισμός μου και όχι η ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιόσι Μπεναγιούν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: