Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Κάτσε να δούμε πρώτα...

Καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει ο Κάτσε τη νέα σεζόν, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ...
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάτσε στη "Sportday":
Για τη φετινή χρονιά: «Κέρδισα πολλά φέτος. Αποκόμισα σπουδαίες εμπειρίες για το μέλλον. Αν δεν με εμπιστευόταν οι Γιώργος Δώνης και δεν μου έδειξε παιχνίδια, πολλά πράγματα δεν θα γίνονταν. Μετά έγινε η αλλαγή, αλλά και πάλι ο κ.Γεωργιάδης έδειξε ότι με υπολογίζει κι αυτό με χαροποίησε αρκετά. Ήταν μία σπουδαία σεζόν, που δεν την είχαν καν ονειρευτεί».
Σχετικά με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τελικά πρώτος στα πλέι οφ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που τελικά πήραμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιον Λιγκ. Φθάσαμε σε μία σημαντική νίκη στα Γιάννενα και τελικά ξελαφρώσαμε. Ήταν μία δύσκολη χρονικά, με αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων, όμως έστω και στο τέλος πετύχαμε έναν εκ των βασικών μας στόχων».
Για το όριο του ΠΑΟΚ: «Όλοι είμαστε σε αναμονή. Θα έρθει ο καινούργιος προπονητής, θα ενισχυθεί η ομάδα και μετά ο κ.Σαββίδης κι όλοι οι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό θα οριοθετήσουν τους στόχους μας. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μας και να πηγαίνουμε τον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο και ψηλότερα. Υπάρχουν .όλες οι κατάλληλες συνθήκες για κάτι τέτοιο και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην υπέρβαση».
Όσο για τους δικούς του στόχους: «Δεν θέλω να κάνω άλματα, αλλά σταθερά βήματα προς τα μπροστά. Έζησα μοναδικές στιγμές την τρέχουσα σεζόν κι αν αυτές πολλαπλασιαστούν και την επόμενη χρονιά, τότε θα νιώθω ευλογημένος. Μακάρι να είμαι υγιής, να παίζω στον ΠΑΟΚ , να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα κι Ευρώπη και να βοηθήσω για να πετύχει η ομάδα τους ψηλούς της στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: