Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Βενγκέρ: «Ενδιαφέρων παίκτης ο Ρούνεϊ»

Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Γουέιν Ρούνεϊ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ.

Βενγκέρ: «Ενδιαφέρων παίκτης ο Ρούνεϊ»
Στην αποκάλυψη ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ, σε περίπτωση που αυτός δεν παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προέβη ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, με δηλώσεις του στο «Al Jazeera».

Μπορεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να έχουν κάνει ξεκάθαρο πως ο Άγγλος διεθνής δεν πωλείται, ωστόσο καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ να έχουν στο στόχαστρό τους τον 27χρονο στράικερ.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Άρσεναλ, με τον τεχνικό των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, να τονίζει πως καμία ομάδα δεν θα άφηνε την ευκαιρία να αποκτήσει έναν παίκτη της κλάσης του Ρούνεϊ.

«Ο Ρούνεϊ θα ήταν ένας ενδιαφέρων παίκτης για κάθε ομάδα στον κόσμο. Ποιος θα τον απέρριπτε;» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γάλλου προπονητή, ο οποίος συμπλήρωσε: «Η πρώτη πρόκληση του Ντέιβιντ Μόγιες θα είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του ίδιου και του Ρούνεϊ. Εάν αυτό είναι πιθανό ή όχι εξαρτάται από την προσωπικότητά του, αλλά και από το αν το θέλει και ο Ρούνεϊ. Είμαι περίεργος να δω την εξέλιξη της υπόθεσης». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: