Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ούτε ευρώ λιγότερο για τον Γιόβετιτς!!

Καμία έκπτωση δεν πρόκειται να κάνει η Φιορεντίνα στη Γιουβέντους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Στέβαν Γιόβετιτς, όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος των «βιόλα», Σάντρο Μενκούτσι.

Ούτε ευρώ λιγότερο για τον Γιόβετιτς
Το… μεταγραφικό σίριαλ που όλοι μας παρακολουθήσαμε το περασμένο καλοκαίρι, αναμένεται να παιχτεί και φέτος. Ο Στέβαν Γιόβετιτς βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από τη Φιορεντίνα, με τη Γιουβέντους να κάνει τις προσπάθειές της προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Μαυροβούνιου επιθετικού. Από τη μία οι «μπιανκονέρι» κάνουν τη δική τους πρόταση, από την άλλη οι «βιόλα» την απορρίπτουν, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να δεχτούν λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπει η ρήτρα του παίκτη.

Τις προηγούμενες μέρες απορρίφθηκε άλλη μία πρόταση της Γιουβέντους, καθώς το χρηματικό ποσό που πρόσφερε η ομάδα του Τορίνο δεν ξεπερνούσε τα 16 εκατ. ευρώ. Τον λόγο εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Φιορεντίνα, Σάντρο Μενκούτσι.

«Από πέρσι είχαμε ξεκαθαρίσει πως για την παραχώρηση του Στέβαν Γιόβετιτς απαιτούνται 30 εκατ. ευρώ. Δεν θέλουμε ανταλλάγματα, δεν κάνουμε εκπτώσεις. Αν έρθει η Γιουβέντους με αυτό το ποσό, τότε – και μόνο τότε – θα αποκτήσει τον Μαυροβούνιο», τόνισε ο Μενκούτσι.

Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα μοιάζουν αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν από αυτή τη στάση. «Αν ερχόταν η Γιουβέντους και μας έδινε 29 εκατ. ευρώ μετρητά, θα απορρίπταμε την πρόταση. Ακόμα και ένα ευρώ λιγότερο να μας έδιναν, δεν θα δεχόμασταν να παραχωρήσουμε τον Γιόβετιτς. Θέλουμε 30, το έχουμε ξεκαθαρίσει», είπε με έμφαση ο Σάντρο Μενκούτσι, προαναγγέλλοντας τη στάση που θα κρατήσει η διοίκηση της ομάδας της Φλωρεντίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: