Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Και τρίτο ύποπτο ματς στη Football League!!

Μέσα σε λίγες ημέρες η UEFA έστειλε και τρίτο φάκελο για ύποπτο παιχνίδι. Αυτή την φορά πρόκειται για το ματς Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καλλονή.

Και τρίτο ύποπτο ματς στη Football League!
Και τρίτο φάκελο με ύποπτο για χειραγώγηση παιχνίδι έστειλε η UEFA μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Αυτή την φορά πρόκειται για την αναμέτρηση Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καλλονής η οποία διεξήχθη στις 22 Μαϊου στο πλαίσιο της 41ης αγωνιστικής.

Η ΕΠΟ διαβίβασε άμεσα, σήμερα το πρωί, τον φάκελο στην Εισαγγελία Αθηνών, υπουργείο Αθλητισμού, την Ένωση Β – Γ Εθνικής και η τελευταία –με τη σειρά της- διαβίβασε τα έγγραφα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για να καλέσει τις δύο ομάδες σε απολογία.

Από τους τρεις φακέλους που έχουν σταλεί τον τελευταίο μήνα είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζεται η Αναγέννηση Γιαννιτσών (το προηγούμενο που είχε έρθει ως ύποπτο ήταν το ματς Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πιερικός 3-1),ενώ θυμίζουμε ότι ως φάκελος για ύποπτο στοιχηματισμό είχε έρθει και για το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών με την Αναγέννηση Επανονής.

Να σημειωθεί ότι καμία από τις υποθέσεις αυτές δεν έχει εκδικασθεί από την αθλητική δικαιοσύνη όπως και το γεγονός ότι η Καλλονή, η οποία εμφανίζεται στο τελευταίο παιχνίδι έχει ήδη ανέβει κατηγορία (στη Σούπερ Λίγκα), με την βαθμολογία –μάλιστα- να έχει επικυρωθεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: