Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ροζίτσκι: «Μου ζήτησε να μείνω ο Βενγκέρ»

Την παραμονή του στην Άρσεναλ προανήγγειλε ο Τόμας Ροζίτσκι, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ροζίτσκι: «Μου ζήτησε να μείνω ο Βενγκέρ»
Το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ θα εξαντλήσει ο Τόμας Ροζίτσκι, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στο «iDNEZ.cz».

Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως είχε επαφή με τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία να τον διατηρήσει στο ρόστερ των «κανονιέρηδων» εν όψει της επόμενης σεζόν.

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει το καλοκαίρι του 2014 και εκείνος υπογράμμισε πως στόχος του είναι να βοηθήσει τους Λονδρέζους να πετύχουν τους στόχους τους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Στο τέλος της σεζόν μίλησα με τον προπονητή και μου είπε πως θέλει να μείνω στην Άρσεναλ. Φυσικά, δεν μπορείς να γνωρίζεις τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά θέλω να μείνω», ανέφερε αρχικά ο Ροζίτσκι και πρόσθεσε:

«Για το αν θα ήθελα να επιστρέψω στην Σπάρτα (Πράγας). Όχι ακόμα…».

Στη συνέχεια, ο Τσέχος χαφ τόνισε: «Επέστρεψα από το Euro τραυματίας και δεν μπορούσα να έχω το ιδανικό ξεκίνημα της σεζόν. Όταν ήμουν σε καλή κατάσταση, δεν πήρα αρκετές ευκαιρίες. Νόμιζα ότι θα παίζω περισσότερο. Παρόλα αυτά, στο τέλος ήμουν χαρούμενος που έπαιξα και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαι ικανοποιημένος που συνέβαλα στην ανάκαμψη της Άρσεναλ σε μία προβληματική σεζόν. Είναι κρίμα που δεν έπαιξα νωρίτερα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: