Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Επαφή με ΠΑΟΚ, κυρίαρχος ο Ολυμπιακός»

Τις επαφές με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι.

«Επαφή με ΠΑΟΚ, κυρίαρχος ο Ολυμπιακός»
Το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Ο Πορτογάλος τεχνικός, το περασμένο καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, όμως είναι κοντά στο να πει το «ναι» στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο ίδιος, ο πρώην τεχνικός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έκανε δηλώσεις στο www-org.rr.pt με τις οποίες επιβεβαίωσε τις επαφές που έχει με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον που υπήρξε από τους Πειραιώτες, πέρσι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μελετάω την καλύτερη δυνατή πρόταση. Μια λύση που να είναι ελκυστική και ένα πρωτάθλημα που μπορεί να δώσει συνέχεια στην καριέρα μου. Έχει γίνει επαφή με τον ΠΑΟΚ, αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί όλα αυτά τα χρόνια. Στο παρελθόν υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδα της Ελλάδας». O ίδιος ακόμη ανέφερε πως δεν έχουν γίνει συζητήσεις με την Πόρτο.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: