Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Δεν συνεχίζει ο Καμαρά!!

Ο δανεισμός του Καμαρά ολοκληρώνεται και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας. Εντός των ημερών οι υπογραφές με Λίνο.

Δεν συνεχίζει ο Καμαρά
Ο Αμπντούλ Καμαρά ήρθε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Ο 22χρονος χαφ προερχόταν από γεμάτη σεζόν και ήρθε με καλές προοπτικές στον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας.

Έτσι λοιπόν σε συνδυασμό με το κόστος απόκτησής του από τη Σοσό, οι Θεσσαλονικείς δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Αντιθέτως, μόνο τα τυπικά απομένουν για να επικυρωθεί η συμφωνία με τον Λίνο για τη μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ παρά τα 36 του χρόνια παραμένει ακμαίος και με την εμπειρία του θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν τους «ασπρόμαυρους» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε (περίπου 170.000 ευρώ συν μπόνους) και αφού επιστρέψει από τις διακοπές του θα πέσουν οι υπογραφές.
Πηγή:sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: