Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Χρυσάφι» από Ράγιος, έρχεται ενίσχυση!!

Γεμίζει τα ταμεία του ο Αστέρας με την πώληση του Ρούμπεν Ράγιος στη Μακάμπι Χάιφα. Σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ ετοιμάζουν οι Αρκάδες.

«Χρυσάφι» από Ράγιος, έρχεται ενίσχυση
Μπορεί με την αποχώρηση του Ρούμπεν Ράγιος ο Αστέρας να χάνει τον ιθύνοντα νου του, αλλά θα βγει οικονομικά κερδισμένος. Οι Αρκάδες θα εισπράξουν άμεσα 800.000 ευρώ από τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ θα διατηρήσουν και 10% ως ποσοστό μεταπώλησης του Ισπανού χαφ. Κερδισμένος θα είναι και ο ποδοσφαιριστής, καθώς θα δει τις ετήσιες απολαβές του από 150.000 ευρώ να διπλασιάζονται και με μπόνους να φτάνουν ακόμη και στις 400.000 ευρώ. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέχρι αύριο και τυπικά.

Η απόφαση των ιδιοκτητών, κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη, για ενίσχυση της ομάδας με σημαντικές μεταγραφές είναι ειλημμένη. Σε πρώτη φάση προτεραιότητα είναι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το υπάρχον ρόστερ. Επιθυμία της ομάδας είναι να ανανεώσουν οι Περόνε, Σανκαρέ. Άλβαρες και Πιπίνης, που μένουν ελεύθεροι, ενώ κάποιες πιθανότητες να μείνει έχει και ο Καλαντζής.

Ο σχεδιασμός θα γίνει με γοργούς ρυθμούς γιατί η προετοιμασία θα αρχίσει πιθανότατα στα τέλη Ιουνίου και το ρόστερ θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί μέχρι τότε, προκειμένου να έχει ο Σάκης Τσιώλης όλους τους παίκτες διαθέσιμους όσο θα προετοιμάζει την ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: