Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Προχωρά για Μόρα και Κοροβέση

Νέα επαφή με τον Βαγγέλη Μόρα είχε χθες ο Παναθηναϊκός, που «παλεύει» και την περίπτωση του Νίκου Κοροβέση. Πληρώνει Άλκμααρ για Φάλκενμπουργκ, προσθήκη κι άλλου φορ πέραν του Μπεργκ.

Προχωρά για Μόρα και Κοροβέση
Ο Εμίρ Μπαϊράμι (που υπέγραψε χθες για τέσσερα χρόνια και παρουσιάζεται το μεσημέρι μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα) ήταν μόνο η αρχή… Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε πολλές ακόμη μεταγραφικές κινήσεις και μάλιστα πολύ σύντομα.

Χθες υπήρξε νέα επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τον Βαγγέλη Μόρα, στον οποίο προσφέρεται διετές συμβόλαιο και είναι στο χέρι του να αποχωρήσει από την Ελλάς Βερόνα. Οι πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής του 32χρονου αμυντικού είναι πολλές, αλλά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Τότε αναμένεται στην Αθήνα και ο Μάρκους Μπεργκ για να ολοκληρωθεί και η δική του μεταγραφή, με τον Σουηδό φορ να υπογράφει για τρία χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει και τον Νίκο Κοροβέση, που προορίζεται για βασικός στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, ωστόσο υπάρχουν δυσκολίες. Παρότι ο παίκτης επιθυμεί να παίξει στο «τριφύλλι», ο ΠΑΣ Γιάννινα (με τον οποίο-σημειωτέον-δεν έχουν στον Παναθηναϊκό τις καλύτερες των σχέσεων) αξιώνει 300.000 ευρώ για την πώλησή του, ποσό που δεν μπορεί να διαθέσει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Πληρώνει για Φάλκενμπουργκ, παίρνει κι άλλο φορ

Ο Έρικ Φάλκενμπουργκ είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα. Με τον Ολλανδό μέσο υπάρχει συμφωνία, που θα ολοκληρωθεί έστω κι αν χρειαστεί να δοθεί ένα μικρό ποσό στην Άλκμααρ. Αυτό δεν θα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, ενώ ίσως οι Ολλανδοί να γλιτώσουν ένα μέρος του ποσού των τροφείων για τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Στο μεταξύ, οι πιθανότητες παραμονής του Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι λίγες και με δεδομένη και την αποχώρηση του ακριβού Τοτσέ, ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν ακόμη ξένο επιθετικό για εναλλακτική λύση του Μπεργκ.

Παράλληλα, μετά το ματς της Εθνικής με τη Λιθουανία την Παρασκευή αναμένεται η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη. Αν αυτή είναι αρνητική, οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν για τον Τόμας Μπόρεκ, ενώ κρατούν «ζεστό» και τον Ζονατάν Ντελαπλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: