Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πρόταση επέκτασης στον Κλόζε!!

Πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο είναι έτοιμη να καταθέσει η διοίκηση της Λάτσιο στον Μίροσλαβ Κλόζε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Gazzetta dello sport».

Πρόταση επέκτασης στον Κλόζε
Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 για να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα της Λάτσιο. Αν και συχνά αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού, ο Μίροσλαβ Κλόζε κατόρθωσε να καθιερωθεί στη συνείδηση των οπαδών του συλλόγου, αφού ο μέσος όρος του είναι ιδιαίτερα υψηλός. Το ένα γκολ που πετυχαίνει σε κάθε δύο αγώνες, τον καθιστούν τον πιο αξιόπιστο επιθετικό της ομάδας της Ρώμης.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, θέλοντας να αναγνωρίσει την προσφορά του Κλόζε, είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2014 και ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο θέλει να το επεκτείνει για ακόμα ένα χρόνο, με αυξημένες αποδοχές.

Το γεγονός πως το 2014 ο Κλόζε θα είναι πλέον 36 ετών δεν δείχνει να επηρεάζει τον Λοτίτο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Gazzetta dello sport» προτίθεται να προσφέρει «λευκό» συμβόλαιο στον Γερμανό διεθνή, αφήνοντάς τον να συμπληρώσει εκείνος το ποσό.

Απομένει να δούμε τις προθέσεις του Κλόζε, ο οποίος έχει κάνει γνωστό πως προτεραιότητα στις σκέψεις του έχει η συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το οποίο θα είναι το τέταρτο της καριέρας του και στο οποίο θα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον Ρονάλντο στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: