Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πιο κοντά σε Εφές ο Ίβκοβιτς!!

Μπήκε το καλοκαιράκι, είπα να πιάσω κι εγώ δουλειά. Τώρα που αρχίζουν τα… μαγειρέματα κι έχουμε να δούμε πολλά.

Πιο κοντά σε Εφές ο Ίβκοβιτς
Όχι ότι όλα θα γίνουν, αλλά όλα θα γραφτούν. Μπορεί τα γραπτά να μένουν, αλλά στην εποχή μας κανείς δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Και όλοι γράφουν.
Η αποτυχία της Εφές να προκριθεί στον τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος θα ξεσηκώσει «τσουνάμι» στην ομάδα. Θα αλλάξουν πολλά, θα φύγουν πολλοί. Μόνο ο GM δεν κουνιέται.

Η πρόβλεψή μου είναι ότι στον πάγκο της Εφές είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μπορεί στην Τουρκία αλλά και στην Ευρώπη να θεωρούν πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά στη Φενερμπαχτσέ, αλλά οι δικές μου πληροφορίες λένε άλλα.

Ο Οκτάι Μαχμουτί έχει μεν και του χρόνου συμβόλαιο, αλλά για το αφεντικό της Εφές αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Οι Τούρκοι αποφάσισαν να ρίξουν το μπάτζετ τους κατά 25% και αρκετοί παίκτες θα φύγουν.

Φάρμαρ και Βούγιασιτς έχουν συμβόλαια μεν, αλλά έχουν και οψιόν για το ΝΒΑ. Ο Μπάρατς έχει έναν τραυματισμό που δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται για πολλά συνεχόμενα λεπτά κι αυτό δεν παίρνει γιατρειά. Ο Τζαμόν Γκόρντον ή Λούκας έχει συμβόλαιο με πολλά λεφτά αλλά τρελαμένος στην ιδέα να παραμείνει εκεί δεν είναι.

Το πρόβλημα των τουρκικών ομάδων είναι οι Τούρκοι παίκτες που θεωρούν πως είναι καλύτεροι των ξένων και έχουν σηκώσει ψηλά των αμανέ. Γι’ αυτό και οι τούρκικες ομάδες δεν είναι ομάδες.

Ας γυρίσουμε όμως στο θέμα μας. Γιατί πιστεύω ότι ο Ίβκοβιτς είναι πιο κοντά στην Εφές; Υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι κοντά στον πρόεδρο της ομάδας που είναι στενός φίλος του Ίβκοβιτς. Έλληνας είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος και έχει σε μεγάλη εκτίμηση των Ίβκοβιτς. Συχνάζει και στο ΣΕΦ. Αυτός άλλωστε είχε προτείνει και τον Ηλία Ζούρο στην ομάδα.

Θα κάνω κι άλλη μια πρόβλεψη. Αν ο «Ντούντα» πάει στην Εφές και Τεόντοσιτς, Κρστιτς αποτελέσουν παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ όπως ακούγεται, τότε θεωρείστε το δεδομένο ότι θα μετακομίσουν στην Πόλη.
Πηγή: Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: