Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ονειρεύεται Μίλαν ο Ομπαμεγιάνγκ!

Την πρόθεσή του να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν εξέφρασε σε συνέντευξή του στη βρετανική ιστοσελίδα «Talksport» ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ονειρεύεται Μίλαν ο Ομπαμεγιάνγκ
Έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν, σημειώνοντας 19 γκολ, επίδοση που προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όμως, ονειρεύεται τη φανέλα της Μίλαν, όπως φάνηκε από δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα «Talksport».

«Βρέθηκα στη Μίλαν όταν ήμουν νεαρός και έπαιξα στις ομάδες των ακαδημιών της. Όταν αποχώρησα από το Μιλάνο υποσχέθηκα στον εαυτό μου να επιστρέψω στη Μίλαν όταν θα μου δινόταν η ευκαιρία. Αυτή η υπόσχεση ισχύει ακόμα. Θέλω να παίξω στην πρώτη ομάδα της Μίλαν, αν και δεν είμαι σίγουρος πως αυτό είναι εφικτό», τόνισε ο επιθετικός από το Γκαμπόν.

Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εκείνον προέρχονται από την Αγγλία και τη Γερμανία, κατά κύριο λόγο. Αυτό δεν του δημιουργεί πρόβλημα, αφού ανάμεσα σε αυτές δεν βρίσκεται η Μίλαν; «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως έχω συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν μέχρι το 2016. Ως τότε τον πρώτο λόγο σε μια πιθανή μετακίνησή μου τον έχει ο σύλλογος. Αλλά αν ήταν στο χέρι μου να επιλέξω τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου, αυτός θα ήταν η Μίλαν. Νιώθω πως χρωστώ κάτι στον εαυτό μου και πως θέλω να προσπαθήσω να καθιερωθώ εκεί όπου δεν τα κατάφερα πριν μερικά χρόνια», απάντησε ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: