Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αναστασίου: «Θέλει δουλειά το Απήλιον»

Τις προδιαγραφές για να γίνει ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο έχει το Απήλιον, σύμφωνα για τον Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο χρειάζονται κάποιες εργασίες. Σκέψεις για προσωρινή χρήση άλλου κέντρου.

Αναστασίου: «Θέλει δουλειά το Απήλιον»
Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να χρησιμοποιήσει προσωρινά κάποιο άλλο προπονητικό κέντρο, καθώς το Απήλιον χρειάζεται κάποια βελτιωτικά έργα στα γήπεδά του και κυρίως στις εγκαταστάσεις του.

Ο Γιάννης Αναστασίου επιθεώρησε χθες το χώρο και παρότι θεωρεί πως σύντομα με τις απαραίτητες εργασίες θα μετατραπεί σε ένα ιδανικό προπονητικό κέντρο, το Απήλιον δεν είναι στην παρούσα φάση στην επιθυμητή κατάσταση.

«Είναι ένας τεράστιος χώρος, ο οποίος θέλει δουλειά. Στην Παιανία οι προπονητές και τα παιδιά είχαν συνηθίσει σε κάτι διαφορετικό. Εδώ υπάρχουν οι συνθήκες και οι προοπτικές να γίνει κάτι πολύ καλό. Αλλά χρειάζεται δουλειά τουλάχιστον ως προς τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τη διαμόρφωση χώρων», δήλωσε στην «Πράσινη» και πρόσθεσε:

«Σταδιακά θα φτάσει σίγουρα στο επιθυμητό επίπεδο, αφού καθετί καινούριο θέλει χρόνο. Αλλά θα γίνει έτσι όπως ακριβώς το θέλουμε. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε τις βάσεις και την υποδομή για να μπορέσουμε να μπούμε μέσα, να ξεκινήσουμε και στην πορεία θα γίνουν κι άλλες διορθώσεις, ενώ σε βάθος χρόνου θα προστεθούν όλα όσα χρειαζόμαστε. Έχουν έρθει εδώ οι υπεύθυνοι για να κάνουν μια εκτίμηση των εγκαταστάσεων και του κόστους των εργασιών. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να δούμε πού θα στεγαστεί η πρώτη ομάδα, πού θα στεγαστούν οι ακαδημίες και γενικότερα να λύσουμε τα λειτουργικά θέματα. Σίγουρα χρειάζεται ένα γήπεδο ακόμα. Δεν θέλουμε να γίνει δουλειά στο πόδι, αλλά όπως πρέπει για το μέγεθος του Παναθηναϊκού». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: