Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Σκόραραν για τα παιδιά

Οι παλαίμαχοι του Αρη και του Ηρακλή συγκεντρώθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης», για ένα φιλικό διαφορετικό από τ΄ άλλα. Αγωνίστηκαν και σκόραραν για τα παιδιά του ειδικού σχολείου της Θέρμης, αποσπώντας το χειροκρότημα όλων όσων έδωσαν το παρών στις κερκίδες του γηπέδου των κιτρίνων.

Τελικό σκορ, 1-1, με τον Χασεκίδη να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και τον Σίτσα να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.

«Οι παλαίμαχοι του Ηρακλή πάντα ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους καλέσματα και μάλιστα  με πολύ μεγάλη χαρά», είπε ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Γηραιού, Κώστας Αϊδινίου για να συμπληρώσει ο Κώστας Δράμπης: « Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι αυτά τα παιδιά».

Οσο για τον μοναδικό ξένο της αναμέτρησης, Εμπενίζερ Χάγκαν; «Το γεγονός ότι είμαι εδώ με τη φανέλα των βετεράνων του Ηρακλή, δείχνει το πόσο έχω δεθεί με την ομάδα και με την Ελλάδα», σημείωσε.
Οι αρμοδιότητες των μελών της νέας διοίκησης του Αρη

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Αρης, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα, καθορίστηκαν και οι αρμοδιότητες των μελών.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Δημήτρης Ηλιάδης, ενώ εκπρόσωπος του ΑΣ Αρη, στη νέα διοίκηση, είναι ο Φώτης Τσιφωντίδης.

Από εκεί και μετά:

Ο Α' αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης είναι υπεύθυνος διαχείρισης αγωνιστικών θεμάτων.
Ο Β' αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σταύρος Ζαχαρέλης είναι υπεύθυνος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Το μέλος του Δ.Σ. Αθανάσιος Ε. Αθανασιάδης είναι υπεύθυνος υλικοτεχνικών υποδομών.
Το μέλος του Δ.Σ. Πολυδεύκης Γκουρλάκης είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.
Το μέλος του Δ.Σ. Μάριος Ευθυμιόπουλος είναι υπεύθυνος οργανωτικού και ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: