Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Το καλύτερο για τον Νίνη»!

Ο μάνατζερ του Σωτήρη Νίνη, Γιώργος Παθιακάκης, μίλησε στον ισπανικό Τύπο για τις πιθανότητες να συνεχίσει ο πελάτης του την καριέρα του στην Μπέτις.

«Το καλύτερο για τον Νίνη»
Θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Μπέτις είναι ο Σωτήρης Νίνης, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Γιώργος Παθιακάκης, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο. Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από την ομάδα της Ανδαλουσίας για τον Έλληνα άσο της Πάρμα.

«Για την ώρα δεν ξέρουμε τίποτα για την Μπέτις. Μιλάμε με άλλες ομάδες, από την Ιταλία και το εξωτερικό, αλλά αντιλαμβάνομαι πως κάποιες εξ αυτών απευθύνονται κατευθείαν στην Πάρμα και ζητούν τον Νίνη. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θα θέλαμε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία ή να πάει σε ένα από τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό. Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί», τόνισε ο εκπρόσωπος του διεθνούς μέσου.

«Φυσικά το να πάει στην Μπέτις, μια ομάδα που θα παίξει στο Europa League, θα ήταν μια καλή ευκαιρία για εκείνον. Υποθέτω πως θα έχει ζητήσει συστάσεις και από τον Παμπόν, που ήταν συμπαίκτης του Σωτήρη στην Πάρμα. Θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές που υπάρχουν και θα δούμε ποια είναι η καλύτερη», πρόσθεσε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: