Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ποιους άφησε και ποιους βρίσκει ο Μουρίνιο!!

Μόλις πέντε παίκτες, από την ημέρα που αποχώρησε από την Τσέλσι, θα βρει ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά την επιστροφή τους στους «μπλε».

Ποιους άφησε και ποιους βρίσκει ο Μουρίνιο
Στο παιχνίδι Τσέλσι – Ρόζενμποργκ, που ήταν και το τελευταίο του «Special One» στην Τσέλσι, οι Πετρ Τσεχ, Ζουλιάνο Μπελέτι, Τζον Τέρι, Άλεξ, Άσλεϊ Κόουλ, Κλοντ Μακελελέ, Μίκαελ Εσιέν, Τζο Κόουλ, Σάλομον Καλού, Φλοράν Μαλουντά και Αντρέι Σεβτσένκο αποτελούσαν την αρχική ενδεκάδα, με μόνο τρεις από αυτούς να έχουν παραμείνει στον σύλλογο.

Επίσης, στο σημερινό ρόστερ βρίσκεται ακόμη ένας εκείνης της ομάδας, ο οποίος δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στην «τελευταία παράσταση» του Πορτογάλου κόουτς.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζον Όμπι Μίκελ, ο οποίος θα ξαναβρεί τον… μέντορά του, με τους Κάρλο Κουντιτσίνι, Στιβ Σίντγουελ, Πάουλο Φερέιρα, Σον Ράιτ – Φίλιπς, Ταλ Μπεν – Χαΐμ και Λι Σόγιερ να έχουν αποχωρήσει.

Αν ήδη παρατηρήσατε την απουσία του Φρανκ Λάμπαρντ, ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας της ομάδας ήταν τραυματίας σε εκείνο το ματς μαζί με τους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Ρικάρντο Καρβάλιο και είχαν δει το παιχνίδι από την εξέδρα.

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ο Μουρίνιο κατά την επιστροφή του στο Λονδίνο θα βρει μια εντελώς διαφορετική ομάδα, η οποία θα έχει ωστόσο τους ίδιους (υψηλούς) στόχους με εκείνη την τριετία (2004-2007).

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: