Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Κλείνει το… μάτι στη Σάντος!!

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Σάντος ο Ρομπίνιο, ο οποίος επανέλαβε πως τον πρώτο λόγο σε μια πιθανή μετακίνησή του τον έχει η Μίλαν.

Κλείνει το… μάτι στη Σάντος
Βρέθηκε κοντά στη Σάντος τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τελικά έμεινε στη Μίλαν. Το καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει ακόμα ένα… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ρομπίνιο και την πρώην του ομάδα, όπως φάνηκε από όσα είπε στην «TV Globo» ο επιθετικός της Μίλαν, αναφορικά με τις πιθανότητες που υπάρχουν να επιστρέψει στη Βραζιλία.

«Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα στο αν θα πάρω μεταγραφή για τη Σάντος. Αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής της Μίλαν, με την οποία έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Από όσο γνωρίζω, η Σάντος δεν έχει καταθέσει πρόταση στη Μίλαν, ενώ και η ομάδα μου δεν έχει εκφράσει την επιθυμία της να με παραχωρήσει», είπε αρχικά ο Ρομπίνιο.

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για τις πιθανότητες που υπάρχουν σχετικά με τη μεταγραφή του, ο Ρομπίνιο φάνηκε να μην αποκλείει τίποτα. «Πιθανότητες υπάρχουν, αφού στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτε. Όλοι ξέρουν τα αισθήματα που τρέφω για τη Σάντος και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο στην περίπτωση που η Μίλαν αποφασίσει να με παραχωρήσει. Αν φύγω από το Μιλάνο, πρώτη μου προτεραιότητα θα είναι η Σάντος», ομολόγησε ο επιθετικός της Μίλαν.

Η επιστροφή του στη Βραζιλία θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητες του Ρομπίνιο να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ του 2014. «Σίγουρα, αν ο προπονητής έχει τη δυνατότητα να σε παρακολουθεί κάθε μέρα, αυξάνονται οι πιθανότητές σου να βρεθείς στους… εκλεκτούς. Όμως το σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε άριστη κατάσταση, ανεξάρτητα από το πού αγωνίζεσαι», τόνισε ο Ρομπίνιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: