Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Διαλυθείτε… ησύχως»

Η σεζόν… τέλος για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, σχεδόν ένα χρόνο μετά την «πρώτη» της περασμένης σεζόν έφυγαν για διακοπές και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

«Διαλυθείτε… ησύχως»
Μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν έφτασε στο τέλος της για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ξεκίνησαν τις προπονήσεις στις 18 Ιουνίου του 2012 και 15 μέρες πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο στα γήπεδα… αρχίζουν διακοπές.

Μέσα σε μία σεζόν οι παίκτες του Αστέρα έζησαν το ευρωπαϊκό όνειρο, έφτασαν να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έπαιξαν κατά πολλούς το καλύτερο ποδόσφαιρο κατά την διάρκεια της σεζόν.

Πλέον, η ώρα της ξεκούρασης ήρθε, αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έφυγαν για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τη νέα σεζόν, το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Αστέρα θα είναι την 1η Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ξεκούραση.

Αυτός που φαίνεται πως… θα συνεχίσει να δουλεύει είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει συνάντηση με την διοίκηση για να τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Εκεί θα συζητηθούν οι αποδεσμεύσεις που αναμένεται να γίνουν αλλά και οι ανανεώσεις. Καλαντζής, Πιπίνης, Σανκαρέ, Αλβάρες, Χουανίτο μένουν ελεύθεροι, ενώ φαίνεται πως υπάρχει διάθεση να παραμείνουν, εκτός από τον τελευταίο, ο οποίος θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Από εκεί και πέρα θα τρέξουν και τα μεταγραφικά θέματα, με τους Αρκάδες να έχουν κάνει ήδη κάποιες κρούσεις για την απόκτηση παικτών από την Σούπερ Λίγκα (Γιαννιώτα, Παπαδόπουλου, Κόρμπου) αλλά και από το εξωτερικό. Όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε λειτουργία μετά τη συνάντηση του Σάκη Τσιώλη με την διοίκηση.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: