Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Στο Ανόβερο ο Σανέ!!

Παίκτης της Ανόβερο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Σαλίφ Σανέ, ο οποίος απέρριψε προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ προκειμένου να αγωνιστεί στη Μπουντεσλίγκα.

Στο Ανόβερο ο Σανέ
Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα με τα χρώματα της Μπορντό, με την οποία «πρόλαβε» να παίξει σε τέσσερα, μόλις, παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο δανεισμός του στη Νανσί ήταν το… βήμα προς την καταξίωσή του, αφού εκεί κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα και να δείξει την αξία του. Μια αξία που αναγνωρίστηκε από την Ανόβερο, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαλίφ Σανέ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Τον παίκτη διεκδικούσαν ομάδες από την Αγγλία, οι οποίες θεωρούσαν πως ο πανύψηλος αμυντικός μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως η Ανόβερο ήταν αυτή που πρόλαβε και εξασφάλισε την υπογραφή του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Ενδιαφέρθηκαν για μένα κάποιες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όλες τους κινήθηκαν μετά το Ανόβερο. Οι Γερμανοί έδειξαν πως με ήθελαν, με έκαναν να αισθανθώ σημαντικός και αυτό έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου. Τελικά δεν μου ήταν δύσκολο να αποφασίσω πως η Ανόβερο θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας μου», τόνισε ο Σανέ.

Ο Σανέ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη της πορείας του. «Θα αγωνιστώ σε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Η Μπουντεσλίγκα αποτελούσε όνειρο για μένα και με την υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου μου με την Ανόβερο, το όνειρο αυτό εκπληρώνεται. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω δουλειά», σημείωσε ο Σαλίφ Σανέ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: