Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Τέλος ο Γκαρσία από τη Λιλ;

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λιλ πρέπει να θεωρείται ο Ρούντι Γκαρσία, σύμφωνα με τη γαλλική «L’Equipe». Ο Γάλλος φέρεται να έχει προτάσεις από ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Τέλος ο Γκαρσία από τη Λιλ;
Το όνομά του θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των οπαδών της Λιλ, αφού υπό την καθοδήγησή του η αγαπημένη τους ομάδα κατέκτησε το νταμπλ το 2011. Ο Ρούντι Γκαρσία, αν και θεωρείται ο πιο πετυχημένος προπονητής που πέρασε από τη Λιλ, αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, μετά από πέντε χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει η «L’ Equipe», η διοίκηση της Λιλ και ο Γκαρσία βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.

Ο λόγος της επικείμενης αποχώρησης του Γάλλου τεχνικού φέρεται να είναι η επιθυμία του να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον και να δοκιμάσει τις ικανότητές του μακριά από τη Λιλ. Οι προτάσεις που φέρεται να έχει στα χέρια του προέρχονται από ομάδες της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, η Βαλένθια, η Μάλαγα και η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει μπει στο στόχαστρο και της Ρόμα.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας, εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί η συναινετική λύση του συμβολαίου του Ρούντι Γκαρσία και η διοίκηση της Λιλ θα ξεκινήσει τις έρευνες για τον διάδοχό του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: