Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αποκαλυπτικός Σίλντενφελντ!!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ επιβεβαίωσε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την πρόσληψη του Ρόμπερτ Προσινέτσκι και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ο ίδιος στην ομάδα.

Αποκαλυπτικός Σίλντενφελντ
Ο κροατικός Τύπος είχε αποκαλύψει προ ημερών πως ο ΠΑΟΚ είχε προσεγγίσει τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι για τη θέση του προπονητή. Αυτό επιβεβαίωσε μιλώντας στους συμπατριώτες του ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να παραμείνει στο «Δικέφαλο του Βορρά».

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, και μου είπε πως οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει κάπου. Δεν ξέρω ακριβώς τις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως είναι δύσκολο να γίνει αυτή η πρόσληψη. Πάντως θα ήθελα πολύ να έρθει στην ομάδα ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι», τόνισε ο Κροάτης αμυντικός.

Παράλληλα μίλησε για το μέλλον του. «Ο ιδιοκτήτης έχει υποσχεθεί να δυναμώσει την ομάδα και με περιλαμβάνει στα πλάνα του. Πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε. Εγώ δεν θέλω με τίποτα να επιστρέψω στη Μόσχα. Θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω να συμφωνήσουμε», ανέφερε.

Για την κατάκτηση της πρωτιάς στα play offs είπε: «Το χαρήκαμε πολύ και το γιορτάσαμε, ειδικά οι οπαδοί μας πανηγύρισαν πολύ. Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να το χαρώ όσο θα ήθελα, γιατί έπρεπε να ενσωματωθώ στην αποστολή της εθνικής ομάδας», αλλά αναγνώρισε το δύσκολο έργο της ομάδας του στα προκριματικά. «Καλύτερα να μην το σκέφτομαι. Πιθανοί αντίπαλοί μας στον τρίτο προκριματικό είναι η Λιόν, η Ζενίτ, η Αϊντχόφεν, η Μέταλιστ και η Φενέρμπαχτσε. Προσωπικά θα προτιμούσα την τελευταία γιατί ο ΠΑΟΚ την είχε αποκλείσει στο παρελθόν. Οπότε γιατί όχι και τώρα;».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: