Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Περιζήτητος ο Ινς!!

«Μήλον της Έριδος» τείνει να γίνει ο Τομ Ινς, μετά τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπλάκπουλ. Ο γιος του Πολ Ινς ενδιαφέρει ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και το Καμπιονάτο.

Περιζήτητος ο Ινς
Είναι πολλές οι φορές που το… μήλο δεν έπεσε κάτω από τη μηλιά. Τα… βλαστάρια διάσημων και ικανότατων ποδοσφαιριστών δεν είχαν τα φόντα να κάνουν μεγάλη καριέρα και περιορίστηκαν στον άχαρο ρόλο του να… κουβαλούν ένα «βαρύ» όνομα. Κάτι που δεν φαίνεται πως συμβαίνει με τον Τομ Ινς, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών και σημαντικών ομάδων.

Ο Τομ ξεκίνησε την καριέρα του στη Λίβερπουλ, με τη φανέλα της οποίας, όμως, δεν έκανε καμία επίσημη εμφάνιση, αφού γρήγορα δόθηκε δανεικός στην Νοτς Κάουντι. Το 2011 μετακινήθηκε στην Μπλάκπουλ, με τα χρώματα της οποίας κατάφερε να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Τα 24 γκολ στις 77 συμμετοχές του, είναι ένα δείγμα. Επίδοση που τον καθιστά μεταγραφικό… στόχο αρκετών ομάδων, όχι μόνο από την Αγγλία, όπως αποκαλύπτει η «Daily Express».

Οι ομάδες που έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση του 21χρονου ακραίου επιθετικού είναι η Τότεναμ, η Νιούκαστλ και η Λίβερπουλ, οι άνθρωποι της οποίας αναγνωρίζουν πως, μάλλον… βιάστηκαν να παραχωρήσουν τον νεαρό Ινς. «Σφήνα» στους αγγλικούς συλλόγους προσπαθεί να μπει η Ίντερ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Ο πατέρας του Τομ, Πολ Ινς, αγωνίστηκε δύο χρόνια στους «νερατζούρι», αλλά πρόλαβε να κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη των φίλων της Ίντερ, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο, Μάσιμο Μοράτι. Αυτές τις σχέσεις θέλει να εκμεταλλευτεί η διοίκηση των Ιταλών, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του νεαρού Τομ.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, αλλά αυτό που μοιάζει βέβαιο, είναι πως ο Τομ Ινς θα αποχωρήσει από την Μπλάκπουλ το καλοκαίρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: