Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Δεύτερος ο Μπεργκ»

Ο Μπεργκ είναι πολύ πιθανό να είναι ο δεύτερος Σουηδός στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν, υποστηρίζει δημοσίευμα το οποίο υπογραμμίζει τον ρόλο του Αναστασίου στην… επίτευξη της μεταγραφής.

«Δεύτερος ο Μπεργκ»
Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ μετά και από αυτή του Μπαϊράμι.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τις σουηδικές ιστοσελίδες.

Ένα σημερινό δημοσίευμα αναφέρεται στο μέλλον του Μπεργκ και το μεγάλο ενδεχόμενο αυτός είναι ο δεύτερος Σουηδός που θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη νέα αγωνιστική σεζόν μετά τον Μπαϊράμι.

«Ο Μπεργκ υποστηρίζει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στη Σουηδία και να παραμείνει στην Ευρώπη. Πιθανότατα δεν θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του Αμβούργου την 1η Ιουλίου. Αντί αυτού θα είναι σε αυτή του Παναθηναϊκού στις 4 Ιουλίου», αναφέρει.

Το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο για το ολλανδικό μοντέλο που θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου, στο οποίο «ταιριάζει πολύ καλά ο Μπεργκ» υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

« Ο Αναστασίου βλέπει σε αυτόν έναν παίκτη με μεγάλες δυνατότητες και για τον Μπεργκ είναι πολύ σημαντικό να έχει έναν προπονητή που πιστεύει σε εκείνον. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Αναστασίου θα έρθει στη Σουηδία αυτή την εβδομάδα για να μιλήσει με τον Μπεργκ», καταλήγει.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: