Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Τα σκάει για Τζάκσον η Τότεναμ!

Αποφασισμένη να εντάξει τον Τζάκσον Μαρτίνες στο δυναμικό της παρουσιάζεται η Τότεναμ, η οποία έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην Πόρτο.

Το ποσό των 30 εκατ. ευρώ προσφέρει η Τότεναμ για την απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνες στην Πόρτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Record» υποστηρίζει ότι η αρχή πρόταση των Λονδρέζων έφτανε τα 10 εκατ. ευρώ, όμως το γεγονός ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 τους ανάγκασε να βελτιώσουν την αρχική τους προσφορά.

Πάντως, στα «σπιρούνια» επικρατεί αισιοδοξία για την μεταγραφή του 26χρονου επιθετικό που βρίσκεται σε συζητήσεις με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας – που είχε εργαστεί στην Πόρτο πριν από δύο χρόνια – ελπίζει ότι θα φέρει τον Μαρτίνες στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», έχοντας ως… προίκα τα 26 γκολ σε 30 εμφανίσεις στην Πορτογαλία. Την περσινή σεζόν έπαιζε στην μεξικάνικη Τζαγκουάρες και σημείωσε 20 τέρματα.

Το πορτογαλικό δημοσίευμα ήρθε στο προσκήνιο την ίδια μέρα που αναπτύχθηκε φημολογία πως η Τότεναμ ενδιαφέρεται και για τον Ροντρίγκο της Μπενφίκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: