Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Αν θέλει πλαστικές, ας κάνει και για… τις ρυτίδες»!

«Ο Καρράς έπιασε την κροτίδα, άρα ο ίδιος ευθύνεται για τον τραυματισμό του, που ήταν ανεπαίσθητος και επιπόλαιος», υποστήριξε ο Παναιτωλικός στην πειθαρχική της Football League!

«Αν θέλει πλαστικές, ας κάνει και για… τις ρυτίδες»!
Εκδικάστηκαν την Τρίτη στην πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής τα γεγονότα της αναμέτρησης Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Βόλου, με κατηγορούμενους τους Αγρινιώτες για τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά.

Για πολλοστή φορά, οι ισχυρισμοί ξεπέρασαν τη φαντασία και σε πολλά σημεία προκάλεσαν την κοινή λογική!

«Η όλη ιστορία γίνεται για βαθμολογικούς λόγους. Πρόκειται για ένα θλαστικό τραύμα. Εμείς στο Αγρίνιο το λέμε... καψαλίστηκε», υποστήριξε ο δικηγόρος, Γιάννης Βοσκόπουλος, ενώ ο παλιός παράγοντας, Ανδρέας Τσόχος, που κατέθεσε ως μάρτυρας, δεν δίστασε να καταθέσει: «Ο τραυματισμός του ήταν ανεπαίσθητος. Εκτός αυτού ο ποδοσφαιριστής που τον αντικατέστησε ήταν κλάσεις ανώτερος από τον Καρρά και εξαιτίας του ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι! Ο ποδοσφαιριστής υπέστη μόνο ένα ελαφρύ κάψιμο. Μάλιστα, έπαιξε στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ. κάτι ασφαλώς δεν ισχύει)»!

Παράλληλα, η πλευρά του Παναιτωλικού υποστήριξε ότι η ομάδα είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, ότι άπαντες καταδίκασαν τη ρίψη της κροτίδας και ότι αυτός που την έριξε συνελήφθη και πως δε γίνεται για ένα άτομο να τιμωρηθεί ένας ολόκληρος Νομός. Επιπλέον, επεσήμαναν ότι με μέριμνα του Παναιτωλικού ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγρινίου και έπειτα από δύο ώρες υπέγραψε και πήρε εξιτήριο.

Όσο για το θέμα της επέμβασης πλαστικής που πρόκειται να κάνει ο Σταμάτης Καρράς, τόνισαν ότι ιατρικώς δεν προκύπτει τέτοια ανάγκη, αλλά μόνο για θέμα… αισθητικής: «Αν θέλει να κάνει πλαστικές, να τις κάνει. Μπορεί να βγάλει και τις ρυτίδες που έχουμε στα χέρια, αν το επιθυμεί», σχολίασε ο δικηγόρος Γιάννης Δημητρακόπουλος!

Σημειώνεται πως ο Παναιτωλικός είχε κληθεί –μεταξύ άλλων- και με το άρθρο 22 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, για διαστρέβλωση-αλλοίωση συνθηκών αγώνα, συνεπώς θεωρητικά απειλείται και με αφαίρεση 7 βαθμών. Η απόφαση αναμένεται την Τετάρτη (πριν το ματς στο Πανθεσσαλικό) ή το αργότερο την Πέμπτη.
Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: