Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τσιστιακώφ, αλλά υπάρχουν και τα ρούβλια του Ιβάν!!

Ποιος εκθέτει τον Σαββίδη, ρωτάει ο Αποδυτηριάκιας. Ο Δώνης ή το αριστερό του χέρι; Και βλέπει λύση "πακέτο"!
Δεν αποκλείω να επικηρυχθεί ο Γιώργος Δώνης σα στημένος αντιπαοκτσής, όργανο τυφλό των πιο σκοτεινών δυνάμεων που δεκαετίες πολεμούν την αγαπημένη τους ομάδα, με κοινή απόφαση όλων των εντός και εκτός Ελλάδος συνδέσμων φιλάθλων του δικεφάλου. Είναι πια δεδομένη η ενοχή τού μέχρι πρόσφατα προπονητή του ΠΑΟΚ όταν πράγματι ακουμπάνε τον Ιβάν Σαββίδη οι άθλιες και ψευδείς καταγγελίες, μάλιστα σε δικαστήριο, σε βάρος του συντρόφου Τσιστιακώφ.
Ότι ο Ρώσος, αριστερό χέρι του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, το δεξί είναι η Ρωσίδα, κατά τον Δώνη, τον απειλούσε σε στυλ μαφιόζικο. Ποιος εχθρός του ΠΑΟΚ; Ο Δώνης είναι εχθρός της Ελλάδος, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Απαράδεκτη συμπεριφορά αυτή στην Ελλάδα της κρίσης και της γιουσουφοκρατίας στην τρόϊκα, ενάντια στον Ιβάν τον Τρομερό. Αυτόν που ήδη αγόρασε τρεις σακατεμένες επιχειρήσεις στην Βόρεια Ελλάδα. Πρώτα τον καταχρεωμένο ΠΑΟΚ, μετά την ελλειμματική καπνοβιομηχανία της Ξάνθης και, τέλος, το εγκαταλελειμμένο Μακεδονία Παλλάς. Και ο άνθρωπος αφρενάριστος θέλει να ρίξει κι άλλα ρούβλια στην χώρα.
Ο Δώνης με μηνύματα στο κινητό του και αύριο με κασέτες μονταρισμένες, που λέει και ο Μπέος, θα συνεχίσει να κατηγορεί τον συνομιλητή τού πρωθυπουργού Ιβάν Σαββίδη. Τον εμφανίζει ότι καταφεύγει σε μεθόδους μαφιόζικες.
Το αναμένω. Ένα από τα δυο. Ή, θα καταδικαστεί από το σύμπαν του παοκτζήδικου κόσμου ο Δώνης. Ή, ο Ιβάν θα στείλει πακέτο στην πατρίδα του τον ανεξέλεγκτο Τσιστιακώφ με το νυχοκόπτη του μαζί.

Το γιαταγάνι θα τραβήξει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ αν ο ΠΑΟ αδειοδοτηθεί από την UEFA, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί τις εξελίξεις, αν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε σαν τέτοιες, τις παρασκηνιακές κινήσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννενα στην ΟΥΕΦΑ. Και όπως όλοι έτσι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει πάθει την πλάκα της ζωής του, χωρίς υπερβολή.

Τι γίνεται, σου λέει, η Βαγγέλα. Είναι τόσο καφενείο και η ΟΥΕΦΑ που επιτρέπει ταρζανιές και μαϊμουδιές από τις δυο ελληνικές ΠΑΕ; Υπάρχουν νόμοι ή, δεν υπάρχουν; Τις ντιρεκτίβες της η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ τις βγάζουν για να τις εφαρμόζουν ή, για να τις κωλομπαρεύουν;

Το χειρώτερο για τον Μαρινάκη είναι να αδειοδοτηθεί τελικά ο Αλαφούζος και η ΟΥΕΦΑ να στείλει για βρούβες τον Χριστοβασίλη. Όλα μπορούν να γίνουν. Να αποδείξει έτσι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ότι σε τίποτα δεν διαφέρει από την ΕΠΟ. Να αδειοδοτήσει, δηλαδή, και τις δυο ΠΑΕ παρ’ ό,τι δεν συγκεντρώνουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Όπως να απορρίψει και τις δυο ΠΑΕ, οπότε θα επωφεληθεί η Ξάνθη η οποία ούτε καν μπήκε στο παιχνίδι παρασκηνιακά.

Τι γίνεται στην περίπτωση που η ΟΥΕΦΑ αποφασίσει «ναι» στον Παναθηναϊκό και «όχι» στον ΠΑΣ Γιάννενα; Ποιος είδε την Βαγγέλα και δεν την φοβήθηκε. Κατ’ ευθείαν θα τραβήξει το επίχρυσο γιαταγάνι του ο Μαρινάκης και επιτόπου θα πάρει τρία, όχι περισσότερα απ’ ό,τι λέγεται στην πιάτσα, κεφάλια στην ΕΠΟ. Μιλάμε για τρία βαρβάτα ονόματα.

Όχι για τίποτα άλλο, αλλά επειδή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι πάντα με τους αδύναμους, όχι με τους ισχυρούς. Γι’ αυτό είναι με τον ΠΑΣ Γιάννενα κι όχι τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: