Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ραντεβού «κλειδί» για Αγγέλου!!

Μετά από μια εβδομάδα παραμονής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Χαλκίδα, ο Βαγγέλης Αγγέλου επιστρέφει αύριο (20/06) στην Θεσσαλονίκη. Η επιστροφή του αναμένεται να σηματοδοτήσει και τις οριστικές εξελίξεις, γύρω από το θέμα της παραμονής του ή όχι στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Ωστόσο, ένα ραντεβού – «κλειδί», που ενδεχομένως να καθορίσει και την τύχη της συνεργασίας των δυο πλευρών, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι την προσεχή Παρασκευή.
Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναμένεται να συναντηθεί με τον Ντίμη Παπαϊωάννου, ισχυρό μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ και έναν εκ των μόνιμων οικονομικών αρωγών της ΚΑΕ Άρης, προκειμένου να υπάρξει μια ευρύτερη κουβέντα γύρω από την ομάδα και τις προοπτικές που έχει για το άμεσο μέλλον. Και οι μέτοχοι άλλωστε, συντάσσονται με την διάθεση της διοίκησης να κρατήσει τον Αγγέλου στο Αλεξάνδρειο, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων που επιβάλλει το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον. 
Αυτή θα είναι και μια βασική παράμετρος της κουβέντας του κ. Παπαϊωάννου με τον Αγγέλου. Ο πρώτος θα προσπαθήσει να εξηγήσει απλά και κατανοητά πως σκέφτονται να κινηθούν οι μέτοχοι, σε συνεργασία με την διοίκηση της ΚΑΕ, σχετικά με το άρθρο 99, αλλά και να διαβεβαιώσει τον 51χρονο τεχνικό ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι επώνυμοι Αρειανοί, δεν πρόκειται να αφήσουν την ομάδα να παλεύει μόνη με τα προβλήματά της. 
Βέβαια, σε ότι αφορά την οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις απαιτήσεις του Αγγέλου και την πρόταση της ΚΑΕ Άρης, ο κ. Παπαϊωάννου δεν πρόκειται να πάρει θέση. Δηλαδή, δεν πρόκειται να προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Σκοπός του είναι, μέσα από την συνάντησή του με τον έμπειρο τεχνικό, να τον κάνει να νοιώσει μια μεγαλύτερη ασφάλεια για το περιβάλλον της ΚΑΕ Άρης και τους ανθρώπους που την στήριζαν και την στηρίζουν.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: