Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Εύκολη απόφαση ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έψαχνε τόνισε ο Ινίγκο Μοντάνια Λόπεθ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου".

«Εύκολη απόφαση ο ΠΑΟΚ»
Με συνοπτικές διαδικασίες ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ινίγκο Μοντάνια Λόπεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου", τόνισε ότι δεν δυσκολεύτηκε να πει το "ναι" στην πρόταση που δέχθηκε από τους Θεσσαλονικείς και εμφανίστηκε έτοιμος να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά, όσα είπε στο paokfc.gr:

Ινίγο, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα ομάδα σου;

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, τον Βρύζα, τον Γεωργιάδη για την ευκαιρία που μου έδωσαν, είμαι εδώ δύο ημέρες, η απόφαση ήταν εύκολη, όλα όσα είδα μου άρεσαν μου φάνηκαν πολύ σωστά, από τη Θεσσαλονίκη, τον σύλλογο, και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Φανταζόμαστε ότι ρώτησες και πήρες κάποιες πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ πριν υπογράψεις;

«Στην Ισπανία μιλάνε πολύ για την Ελλάδα, αγωνίζονται αρκετοί ισπανοί ποδοσφαιριστές εδώ και φυσικά είναι γνωστό ότι οι οπαδοί είναι πολύ φανατικοί, και ζουν το ποδόσφαιρο έντονα, και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, είχα τον αδερφό μου Χόρχε Λόπεζ που έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα και μου μίλησε με πολύ καλά λόγια, και θέλω πολύ να ξεκινήσω να δουλεύω».

Ήταν εύκολη ή δύσκολη η απόφαση να φύγεις από την Ισπανία και την ομάδα της Γρανάδα;

«Εφυγα από τη Γρανάδα όπου είχα μια πρόταση ανανέωσης, είχα και άλλες προτάσεις, αλλά ο αντικειμενικός στόχος μου ήταν να βρω έναν σύλλογο που με ήθελε, νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό, και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει, να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, να πάμε καλά και στο Κύπελλο αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι; Εχεις αντιμετωπίσει και τους δύο μεγάλους αστέρες με την προηγούμενη ομάδα σου.

«Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, είναι πολύ διαφορετικοί, ο Κριστιάνο δεν έχει καμία σχέση με τον Μέσι, όπως και το στυλ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα είναι τελείως διαφορετικά, νομίζω ότι είναι οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ο ένας κερδίζει κάποιους τίτλους, ο άλλος κάποιους άλλους, ωστόσο εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση για το ποιος είναι καλύτερος. Εγώ θα τους ήθελα και τους δύο στην ομάδα μου!».




Δεν υπάρχουν σχόλια: