Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Χάινς: «Εννοείται πως θέλω να μείνω»

Ο Κάιλ Χάινς σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Χάινς: «Εννοείται πως θέλω να μείνω»
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική σεζόν εξέφρασε ο Κάιλ Χάινς μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε περιοδικό.

«Εννοείται πως θέλω να μείνω. Είμαι πολύ τυχερός και νιώθω ευλογημένος που είμαι μέλος μιας υπέροχης παρέας. Η ευχή μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί ως ομάδα», ανέφερε ο αμερικανός άσος των ερυθρολεύκων.

Tα σπουδαιότερα σημεία της συνέντευξης του Κάιλ Χάινς στο περιοδικό TOP SCORER:


-Αλήθεια, πριν έρθεις στον Πειραιά πίστευες ότι μέσα σε δυο χρόνια θα έχεις κατακτήσει ήδη δύο φορές την Ευρωλίγκα, αλλά και την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Ήρθα στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας πως πρόκειται για μία πολύ μεγάλη και οργανωμένη ομάδα που στοχεύει πάντα την κορυφή. Δεν μπορούσα, όμως, να φανταστώ πως θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε δύο πρωταθλήματα Ευρώπης. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως οι φίλαθλοι θα κάνουν σαν τρελοί βλέποντάς μας. Γι’ αυτό και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μου σε αυτή την ομάδα. Είναι απίστευτο αυτό που καταφέραμε. Είμαστε απίστευτη ομάδα. Αποδείξαμε πως έχουμε ποιότητα, χαρακτήρα και… καρύδια. Πλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι μοναδικό, να την κερδίσουμε και για τρίτη χρονιά».

-Για τους φίλους του Ολυμπιακού τι άποψη έχεις σχηματίσει;

«Είναι υπέροχοι. Εκφράζουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους για την ομάδα. Είτε στο γήπεδο, είτε εκτός αυτού. Είναι σπουδαίο πως έρχονται και μας υποστηρίζουν είτε σε εντός είτε σε εκτός έδρας παιχνίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο Λονδίνο ήρθαν πολλές χιλιάδες οπαδών για να σταθούν στο πλευρό μας αψηφώντας την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα».

-Πως νιώθεις ως το αγαπημένο τους παιδί;

«Είναι τιμητικό για μένα που οι φίλαθλοι με αγαπούν και με στηρίζουν με τον τρόπο τους. Είναι υπέροχο συναίσθημα να ακούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά σου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

-Όλος ο κόσμος ρωτά αν θα παραμείνεις στον Ολυμπιακό… Εσύ θέλεις να μείνεις;

«Εννοείται πως θέλω να μείνω. Είμαι πολύ τυχερός και νιώθω ευλογημένος που είμαι μέλος μιας υπέροχης παρέας. Δεν νομίζω ότι μπορώ να βρω πουθενά αλλού σε ολόκληρη την Ευρώπη αποδυτήρια με ατμόσφαιρα όπως του Ολυμπιακού. Η ευχή μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Μακάρι αυτό να πραγματοποιηθεί και να παίξουμε σε πολλά Φάιναλ Φορ έχοντας την ευκαιρία να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα ξανά και ξανά. Ο Ολυμπιακός είναι ήδη στα βάθη της καρδιάς μου. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά το τέλος της σεζόν».

-Το ΝΒΑ υπάρχει στο μυαλό σου;

«Σίγουρα, το όνειρο του κάθε Αμερικάνου παίκτη είναι να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Ωστόσο δεν θέλω να κοιτάζω μακριά. Τώρα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου»

-Έχεις κανένα ψευδώνυμο;

«Δεν έχω κάποιο ψευδώνυμο. Προσωπικά μιλάω. Οι άλλοι μου έχουν… κολλήσει πολλά. Στο facebook με διάφορες funny pictures οι φίλαθλοι μου δίνουν διάφορα nicknames. Οι περισσότεροι με χαρακτηρίζουν Superman, οπότε μάλλον μου έχει… κολλήσει περισσότερο αυτό».

-Η Ελλάδα σου αρέσει;

«Λατρεύω την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Οι άνθρωποι, το κλίμα, το φαγητό, τα πάντα! Απολαμβάνω την κάθε στιγμή μου εδώ. Μακάρι να παραμείνω για πολλά χρόνια εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: